CLUB

Het online DJ en Producer platform van de Benelux

CLUB is een bruisende hotspot waar DJ’s en Producers kunnen meeten, van elkaar kunnen leren, de strijd met elkaar aan kunnen gaan en alle online cursussen kunnen volgen!

Wacht dus niet langer en meld je snel aan bij het online DJ en Producer platform van de Benelux!

"Samen komen is een begin, Samen blijven is vooruitgang, Samenwerken is SUCCES!" - Henry Ford

Dit is wat je krijgt

1-a-390x390

Toegang tot ALLE online Trainingen!

CLUB bevat een zeer complete leeromgeving. Hier kun je als starter supersnel een hoog niveau bereiken of (als je al iets verder bent) een verdiepingsslag maken!

2-a-500x500

UPDATES...

De muziekindustrie staat nooit stil. Er ontstaan nieuwe geluiden, nieuwe technieken en sub-genres groeien. De online producer Trainingen worden dan ook direct op alle fronten ge-update. Dagelijks houden wij de laatste trends en ontwikkelingen binnen de muziekindustrie en muziekproductie in de gaten. Alleen door hier bovenop te zitten is het mogelijk om jouw te voorzien van de meest recente informatie en content!

3-a-500x500

Persoonlijke feedback...

CLUB geeft je ook de mogelijkheid om feedback op jouw tracks te krijgen van expert producers. Zo voorkom je dat een track waar veel tijd in zit weggegooide moeite is!

4-a-500x500

NETWERK...

CLUB is de hotspot voor DJ’s en Producers.
Het platform brengt je in contact met andere DJ’s en Producers. Hierdoor vergroot je razendsnel jouw netwerk in de muziekindustrie!

5-a-500x500

CONTESTS...

De Producer School heeft veel contact met verschillende labels. Bij de contests die binnen CLUB gehouden worden kijken zij regelmatig mee naar de deelnemers. Daardoor kan het zomaar zijn dat jouw track door één van hen opgepikt wordt!

De Producer School heeft veel contact met verschillende labels. Bij de contests die binnen CLUB gehouden worden kijken zij regelmatig mee naar de deelnemers. Daardoor kan het zomaar zijn dat jouw track door één van hen opgepikt wordt!
6-a-500x500

V.I.P MASTERCLASSES...

Exclusief voor CLUB en PRO CLUB leden organiseren wij de unieke mogelijkheid om te leren van experts uit het werkveld! Tijdens de V.I.P Masterclasses krijg jij “inside” informatie over de kortere routes die jij kunt nemen om sneller succes te behalen!

De mening van enkele van onze leden:

Kies een account

Producer cursussen Nederland muziek 1920x500 3
Producer-cursussen-Nederland-muziek-1920x500-3.png
[theme-my-login action="register"]
Nog geen account?