DPS MIDI CHORDS PACK

Tijdelijk: € 14,95,-​

€ 25,-

Als producer wil jij het liefst zo snel mogelijk werken. Het is dan ook zeer frustrerend als je weer eens vastloopt bij het uitzoeken van passende akkoorden.

Vanaf vandaag zul jij daar gelukkig geen last meer van hebben dankzij ons DPS MIDI CHORDS PACK! 

Klantenbeoordeling:

5/5
0 MIDI Files
Opgedeeld in: Major, minor, 7th & diminished akkoorden!
0
ZEER populaire akkoord progressies!
0 +
Tevreden klanten!

Haal jij al het meeste uit jouw akkoorden?

Veel cursisten die wij begeleiden hebben moeite met het vinden van sterke passende akkoorden. Dat is ook niet gek met zoveel mogelijkheden! Met de ontwikkeling van het DPS MIDI CHORDS PACK hebben wij het super makkelijk voor jou gemaakt! Het is dus niet nodig de ingewikkelde muziektheorie te kennen om al heel snel tot een dikke track te komen. Simpel, snel & effectief. Zo kun jij doen wat je het liefste doet; toffe muziek maken!

Wat mensen over dit product zeggen:

Simpel, Snel & Effectief

Simpel

Door het “drag-en-drop” systeem sleep je de akkoorden heel éénvoudig in iedere DAW. Het maakt dus niet uit of je FL Studio, Ableton, Logic of een andere DAW gebruikt!

Snel

Creatieve momenten zijn zeldzaam.
Het is dan ook belangrijk dat je hier het meeste uithaalt. Het is zonde om je tijd te verdoen aan het uitzoeken van lastige akkoorden die wij al voor je gemaakt hebben. Zo kun je lekker snel doorwerken aan jouw nummer 1 hit!

Effectief

Doordat alle akkoorden ingedeeld zijn in logische mappen, kun je super effectief te werk gaan! Sta versteld van de  kwaliteit die jouw tracks krijgen door deze pack!

Maak vandaag nog gebruik van de tijdelijke korting!

Nog een aantal meningen van klanten:

Producer cursussen Nederland muziek 1920x500 3
Producer-cursussen-Nederland-muziek-1920x500-3.png
[theme-my-login action="register"]
Nog geen account?