De geheimen achter de perfecte sound ontdekken?

Kom er achter met deze Geluidstheorie Training!

Veel producers gebruiken de presets van plug-ins, sommigen draaien nog aan enkele knoppen (waarvan ze de betekenis vaag kennen) maar slechts een handjevol haalt de Producer TOP…

Hoe dit komt? Simpel. Zij weten precies wat er met het geluid gebeurd wanneer zij aan een knop draaien. Deze kennis hebben zij verkregen door de theorieën achter geluiden te bestuderen. 

Wijzelf hebben deze zeer uitgebreide theorieën op weten te delen in hapklare brokken. Je hoeft namelijk niet veel maar wel slim te studeren als het aan ons ligt.

Veel van onze studenten zien deze training dan ook als zeer waardevol. Het helpt je precies te begrijpen hoe je de sound die jij in je hooft hebt kunt omzetten naar de sound in je producties. 

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij jou in simpele taal precies vertellen wat jij moet weten voordat je begint met Sound Design. Dagelijks geven wij tal van startende producers (jong en oud) hiermee de handvatten om het beste uit hun muziek te halen

Kim

Producer

Zeer waardevol!

Ik heb de training bij mijn CLUB account gekregen maar het boeide me eerst niet zo veel… Toen ik de Sound Design Training had gevolgd snapte ik bepaalde hoofdstukken niet. Dankzij deze training kwam ik een stuk verder!

Een Absolute MUST!

Als een bouwvakker niet weet wat verschillende weersomstandigheden met bepaalde type stenen doet, dan stort je huis binnen de kortste keren in elkaar. Met een producer die zijn/haar eigen sounds wil maken werkt het net zo. Begin je aan knoppen binnen je DAW te draaien zonder te weten wat dit met het geluid doet, dan help je jouw track regelrecht de afgrond in. 

Kennis hebben van de theorie over het ontstaan van geluid is een ABSOLUTE MUST als je verder wilt komen met je tracks!

Onderscheid je van de rest!

Amplitudes, cycli, CPS, dB, Hertz, Freqs etc… Allemaal afkortingen die je binnen muziekproductie regelmatig tegenkomt. Toch zijn er maar weinig producers die zich verdiepen in deze begrippen. Terwijl de echte Pro’s zich juist door deze kennis weten te onderscheiden van de “zolderkamer producers”. Deze “know-how” helpt jouw tracks dan ook direct naar een hoger niveau!

Dankzij deze training snap ik waarom ik voorheen nooit de juiste sounds kreeg!

DJ Clerk

DJ Clerk

Ooit in mijn middelbareschooltijd heb ik hierover wel eens wat geleerd. Nu pas blijk ik het nodig te hebben!

H. Andringa

H. Andringa

Thnx man! Superveel geleerd 😀


Lucas

Lucas

Krijg nu direct toegang

tot deze training!

Tijdelijke bonus!

Wanneer je deze training koopt krijg je nu TIJDELIJK gratis het DPS MIDI CHORDS PACK (twv €25,-)

Ik kende de meeste dingen al. Wel op een leuke manier gepresenteerd 🙂

J. De Vries

J. De Vries

Goed om dit eerst te leren voor je begint aan de Sound Design Training

Maria

Maria

Deze training gekeken omdat hij toch al bij mijn PRO CLUB account zat. Best tevreden.

DJ Bourne

DJ Bourne

Klaar voor de start?

Producer cursussen Nederland muziek 1920x500 3
Producer-cursussen-Nederland-muziek-1920x500-3.png
[theme-my-login action="register"]
Nog geen account?