Jouw tracks naar een hoger niveau?

Tover je kleine ideeën om in professionele producties met deze beproefde
Producer Methode!

Online Producer Cursus

Deze producer cursus bevat alle informatie die je nodig hebt om jouw muziek naar een professioneel niveau te brengen. Omdat deze cursus is opgedeelt in de acht categorieën die belangrijk zijn voor iedere producer, weet je zeker dat niks jou nog in de weg staat om de hitlijsten te bestormen!

5/5

8 cursus categorieën

Waar en wanneer jij wilt

Doordat je de cursus van De Producer School online kunt volgen, is het super gemakkelijk om zelf te bepalen waar en wanneer je bezig gaat! Je krijgt toegang tot talloze Nederlands gesproken video’s opgedeeld in de acht belangrijkste categorieën die een muziekproducer moet weten. De trainingen worden constant aangevuld met nieuwe video’s. Niet alleen als DJ brengen deze trainingen jouw muziek naar een hoger niveau! Ook wanneer je een instrument bespeelt en je jouw muziek wilt verreiken kun je deze trainingen optimaal benutten! Stap voor stap brengt dit jou naar muzikaal succes!

Jouw tracks naar een hoger niveau

Hoe zou het zijn als je eindelijk weet wat je moet doen om je muziek professioneel te laten klinken? Als je eindelijk weet hoe je nu eigenlijk de perfecte mix-down maakt door reverbs, delays, EQ’s en compressors te gebruiken? Eindelijk leert noten lezen en waarom bepaalde noten wel of niet bij elkaar passen om voor harmonie te zorgen in akkoorden? Deze en alle andere onderwerpen die je moet weten als muziekproducer komen in de cursus voorbij! 
Deze onderwerpen hebben al veel muzikanten naar een veel hoger niveau gebracht

Wat andere mensen over deze cursus zeggen

Er is veel kennis in huis en er word op een fijne manier gewerkt aan wat voor jou nodig is als producer.

Sonja

Sonja

Tot zover heb ik zeker winst behaald in hoe te beginnen en hoe een overgang meestal plaatsvindt, de uitleg over hoe geluid tot stand komt etcetra.

B. Van Den Hoven

B. Van Den Hoven

Jammer dat ik dit niet eerder ben tegengekomen!


Hendrik

Hendrik

Ben je er klaar voor?

Producer cursussen Nederland muziek 1920x500 3
Producer-cursussen-Nederland-muziek-1920x500-3.png
[theme-my-login action="register"]
Nog geen account?