Je eigen signature sound creëren?

Dat kan met deze online Sound Design Training!

Hoe het kan dat grote namen wel in de hitlijsten komen en jij niet? Simpel… Zij hebben hun eigen sound en gebruiken deze iedere keer weer!

Luister maar eens een aantal tracks van jouw favoriete artiest. Grote kans dat de vibe in ieder liedje nagenoeg gelijk is. Deze “signature sound” is namelijk waardoor iedereen direct weet welke artiest het is. 

Voor het maken van een eigen “Signature Sound” is het belangrijk dat je Sound Designing leert.

In deze training leer je alles over Oscilatoren, Filters, Amplifiers en nog veel meer!

In een mum van tijd bouw jij jouw eigen sounds. Presets heb jij niet meer nodig! 

Anna

DJ/Producer

Dit had ik eerder
moeten weten...

Al een aantal jaar ben ik bezig met muziekproductie. Altijd heb ik plugins gebruikt zoals Nexus, Serum en sylenth1. Ik zag wel allemaal knoppen maar daar begreep ik niks van. Ik hield het dus maar bij de presets die in de plugins zaten. Na enige tijd begreep ik dat ik een eigen sound moest hebben als ik bekend wilde worden. 

Ik ben toen deze cursus gaan volgen en nu heb ik mijn eigen sound!

Synthesizers

Een Online Sound Design Training is natuurlijk niet compleet zonder synthesizers! 

Er zijn duizenden synthesizers te verkrijgen en allemaal zijn ze gericht op het maken van geluid. De meest gebruikte vorm is subtractieve synthese. Tijdens deze training leer je hier dan ook alles over!

Simpel maar effectief...

Aan de hand van simpele voorbeelden wordt het zeer complexe Sound Designen een stuk makkelijker te begrijpen. De training doorloop je in kleine stappen. Het is daardoor zeer eenvoudig om al snel zelf geluiden te maken!

Ik heb deze training gevolgd als opstap naar mijn MBO Sound Design opleiding!

Arnout

Arnout

Ik heb de training gevolgd met mijn CLUB account. Eerst wel even geluidstheorie bekeken haha.

Marco

Marco

Ik snapte het al snel. Heb de halve cursus daarom maar gekeken.

DJ Roger Gate

DJ Roger Gate

Krijg nu direct toegang
tot deze training!

Tijdelijke bonus!

Wanneer je deze training koopt krijg je nu TIJDELIJK gratis het DPS MIDI CHORDS PACK (twv €25,-)

Super interessant om te leren!


Pascal

Pascal

Ik maakte eerst alleen maar muziek met samples. Dankzij deze cursus werk ik nu ook met synthesizers!

J. Dillema

J. Dillema

Ik gebruik de plugin uit de training niet maar ik kon de informatie wel gebruiken in Serum dus prima.

Pinaz

Pinaz

Klaar voor de start?

Producer cursussen Nederland muziek 1920x500 3
Producer-cursussen-Nederland-muziek-1920x500-3.png
[theme-my-login action="register"]
Nog geen account?