Workshop DJ muziek maken!

Aangepast op ieder gewenst niveau!

0 jaar
Producer ervaring!

Leeftijd

Is geen excuus!

Niveau

Is volledig aanpasbaar!

Workshop DJ muziek maken

Wist u dat de muziek die een DJ aan het publiek ten gehore brengt niet live is? De muziek is namelijk gemaakt in een studio door een producer! De creativiteit die nodig is om een muziekproductie te bedenken is dan ook de taak van een producer. Een DJ heeft vervolgens de taak om deze producties goed aan elkaar te mixen om zo het publiek te vermaken.

Uit onderzoek is al meerdere malen gebleken dat het maken (produceren) van muziek gezond is voor de ontwikkeling van het brein.

Wij richten ons dan ook liever op de creatieve kant van de muziek. We hebben de ontwikkeling van de muziekeducatie hoog in het vaandel staan. We zijn daarom trots op het door ons ontwikkeldde aanbod dat passend gemaakt is voor iedere niveau van het onderwijs!

Hoe zien die workshops er dan uit?

Workshop aanvraag

Allereerst gaan we samen met u om tafel om elkaar beter te leren kennen. Op deze manier kunnen wij een beeld vormen van uw verwachtingen en ons workshop hierop toespitsen.

Workshop planning

Op basis van het kennismakingsgesprek maken wij samen met u een planning. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenmalige workshop om kennis te maken met muziekproductie maar het is ook  mogelijk een traject van meerdere workshops te starten.

Uitvoering

Is de algehele planning van de workshops naar wens? Dan is het tijd voor de uitvoering. Hiervoor hebben wij in overleg met u een volledig aangepast lesplan opgesteld.

Evaluatie

Omdat wij klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, vinden wij het belangerijk dat u na de uitvoering van de workshops met een goed gevoel op de ervaring terug kan kijken. Een evaluatiegesprek is hiervoor erg waardevol.

Nieuwsgierig? Vraag snel een offerte op!

Contact Form
Producer cursussen Nederland muziek 1920x500 3
Producer-cursussen-Nederland-muziek-1920x500-3.png
[theme-my-login action="register"]
Nog geen account?